Passievrucht – The Holy Berry

138.00

Over het product:

✓ 60 stuks in de doos! (60 x 100 g)
Laag in calorieën
Rijk aan vitamine A & C
Zeer rijk in antioxidanten
Hoog in Kalium
Goed voor het hart en de bloedvaten

 

De Passionfruit bevroren pulp packs zijn GlutenvrijNon-GMO, hebben Geen Geraffineerde Suikers en hebben Geen Additieven. De bevroren Passionfruit smoothie puree packs zijn perfect voor het maken van smoothies, ijsjes, sappen, cocktails en nog veel meer:)

Beschrijving

De passievrucht is afkomstig uit Brazilië, maar groeit in alle landen met een tropisch klimaat in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. De Passievrucht pulp is een delicatesse die wordt genoten in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Onze Passievrucht, Smooth & Seedless packs, bevatten pure pulp van de rijpe passievruchten, die handgeplukt en nadien gezeefd zijn om de pitjes in de vruchten te verwijderen. De bevroren fruit pulp packs zijn zeer voedzaam en zitten barstensvol antioxidanten, vitamines, mineralen, fytonutriënten en aminozuren. De vrucht is voornamelijk een rijke bron van de vitamines A & C, kalium, ijzer, koper, magnesium en fosfor.

De verfijnde en aangenaam zoetzure smaak maakt het een ideaal ingrediënt voor het maken van sappen, ijsjes, cocktails en nog veel meer.

Wacht niet langer en probeer nu de verleidelijke zoetzure smaak. Proef en en ruik de tropische geur.

Extra informatie

Gewicht 6.0 kg
Benefits

Antioxidanten, Goed voor hart en bloedvaten, Kalium, Laag in calorieën, Vitamina A

Klasse

Premium Special Grade

Land van herkomst

Brazilië

Toevoegingen

Aan dit product is een kleine hoeveelheid water aan toegevoegd om het te kunnen invriezen.

Aantal / Gewicht

60 x 100g