Açaí met Guarana – The Holy Berry

130.00

Over het product:

✓ 60 stuks in de doos! (60 x 100g)
✓ 
100% Bio-Açai – Grade A ‚Especial’ & Bio Guaranasap

✓ Geen toevoeging van additieven
✓ Bevat alle 19 essentiële aminozuren
✓ Bevat meer dan 50 nutriënten
✓ Rijk aan antioxidanten
✓ Geeft langdurige energie boost (zonder dipje achteraf)
✓ Maak açai en yoghurt bowls thuis al vanaf €2

In The Holy Berry Açaí met Guarana mix is er net voldoende guarana verwerkt om de smaak van de acai te complimenteren zonder te overdrijven en te zorgen voor een extra natuurlijke energieboost.

 

FruitMeNow! - Trade logo small

Beschrijving

The Holy Berry açai met guarana is van 100% açai (Euterpe oleracea) gemaakt. Net als de açai bevindt de oorsprong van de guarana zich in de Amazone bossen van Brazilië.  Guaraná wordt al eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk ‘energiesupplement’. Guarana heeft een subtiele smaak die de açai complimenteert.

Aan de hoogwaardige açaí pulp is een hint van rauw biologisch rietsap toegevoegd voor een mild zoet aroma en een kleine dosis biologisch guaranasap voor een extra energieboost. Açai van The Holy Berry bevat de hoogste gradatie in açai vruchtvlees, ideaal als basis voor heerlijke gerechten. Perfect voor het maken van verse, gezonde premium smoothies en authentieke açai en yoghurt bowls.

Te gebruiken voor: De Special Grade açai in combinatie met guarana is ideaal als basis voor onder andere heerlijke gerechten zoals açai en yoghurt bowls,  premium smoothies, sensationele fruit drankjes, bereiden van ijs, patisserie producten en nog veel meer!

Bewaarinstructies: Om een maximale houdbaarheid te garanderen adviseren wij een bewaartemperatuur van – 18°. De “best before date” verwijst naar de uiterste datum waarop de açai qua smaak en voedingswaarde optimaal is.

Tip: Bij de Açai met Guarana is het niet nodig om andere zoetstoffen toe te voegen vanwege de combinatie van de guarana sap en rauwe rietsap, deze geven de açai al een mild zoete smaak.

 

Extra informatie

Gewicht6.0 kg
Benefits

Bevat Polyfenolen

Klasse

Premium Special Grade

Land van herkomst

Brazilië

Toevoegingen

Aan dit product is een kleine hoeveelheid biologisch citroensap toegevoegd

Aantal / Gewicht

60 x 100g