KLANTENSERVICE

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!
Drie acai bessen met elk een groen blad op de top

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

We accepteren de volgende betaalmethode: Bancontact, Ideal, Visa en MasterCard.

Ik heb geen order bevestiging ontvangen. Wat doe ik nu?

Als u de e-mail met de orderbevestiging niet in uw inbox hebt ontvangen, kunt u eerst nog controleren als de e-mail niet terecht is gekomen in uw spam folder of in de prullenbak. Als u de e-mail ook niet aantreft in de spam-of prullenbak, aarzel dan niet om ons te schrijven via het contact formulier of op info@fruitmenow.nl wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe weet ik dat mijn bestelling is bevestigd?

Zodra uw bestelling is vastgelegd en de betaling door uw bank is geautoriseerd, ontvangt u per e-mail een ontvangstbewijs waarin uw bestelling wordt bevestigd.

Wat is uw leveringsgebied?

Wij bedienen op dit moment de Belgische en Nederlandse markt.
-In België zijn we op dit moment actief in Antwerpen.
-In Nederland zijn we op dit moment actief in Amsterdam.

Op welke dagen bezorgen jullie?

Onze leveringsdagen in België en Nederland zijn op dinsdag en zaterdag.

Waarom moet ik bezorgkosten betalen?

Het transporteren van diepvries producten is erg duur. Om de lage prijs garantie voor onze producten te kunnen bieden, moeten we deze kosten een gedeelte in rekening brengen.

Zijn de producten die Fruitmenow verkoopt biologisch?

Onze voorkeur gaat altijd naar biologische producten. Helaas hebben sommige producten uit de Amazone geen kwalificatie. Ook kan het voorkomen dat een specifiek product niet verkrijgbaar is, waardoor we alternatieven moeten kiezen.

Hoelang kunnen de diepvriesproducten bewaard worden?

Indien goed bewaard (- 18°), staat op diepvriesproducten in principe geen vervaldatum. De datum “tenminste houdbaar” verwijst naar de uiterste datum waarop het product qua smaak en voedingswaarde optimaal is.

Ik heb het zakje uit de diepvries gehaald, maar geen tijd gehad om deze te nuttigen? Wat doe ik nu?

Dat is geen probleem, het zakje kan tot drie dagen in de koelkast bewaard worden indien ongeopend. Als het zakje eenmaal geopend is, wordt aangeraden om het op dezelfde dag te nuttigen. De vruchten bevatten veel vitamines en goede vetten die kunnen vervliegen wanneer ze met lucht in contact komen. Wel een goede reden om de lekkere producten zo snel mogelijk op te eten.